Свържете се с нас
0884 20 30 00

За Фирмата

Изложение Пловдивски панаирЕЛТРОН ООД е създадена през 1996 г. с предмет на дейност търговия и производство на осветителни тела, електроматериали и консумативи, електроапаратура.

Фирмата разполага с четири склад-офиса и магазини на територията на България - София, Пловдив, Варна и Благоевград и с добре разработена дилърска мрежа, покриваща цялата страна.

През май 2011 г. ЕЛТРОН ООД откри свое представителство в Букурещ – Румъния – голям магазин, склад  и офис.

През 2012 г. отвори врати новия производствен и складов комплекс в Благоевград. Новата база е  оборудвана с висококапацитетни специализирани машини.

ЕЛТРОН ООД е един от най-големите вносители и производители нa изключително широк асортимент от осветителни тела - обединени под собствена търговска марка SPECTRA и  електроматерили и консумативи - под собствена търговска марка INTO.

От 1998 г. ЕЛТРОН ООД е официален дистрибутор на MAKEL за България. От 2012г. е официален дистрибутор на ABB, PHILIPS, V-TAC,  VITO и Mutlusan. ЕЛТРОН ООД е и най-сериозния вносител на OZCAN и EFE glass.

В резултат на дългогодишния опит, професионализма и постоянството в обгрижването на стотиците си клиенти ЕЛТРОН ООД е добре познат на пазара с гъвкавата си ценова политика, многообразието на артикулите, тяхното гарантирано качество и количествен запас. В следствие на това фирмата непрекъснато увеличава броя на едровите си клиенти и присъствието си в едни от най-сериозните  строителни хипермаркети и търговски вериги: „Баухаус“, „Баумакс“, „Аико“, „Мастерхаус“, „Лабиринт“, „Боро“, „Практис“, „БСМ“, „Алати“, „Крез“, „Топливо-2“, „Мал Мук“, „Жираф Маркет“… на територията на България и Румъния.

Проспериращ е и експорта на фирмата. Стоките под собствени търговски марки INTO и SPECTRA се предпочитат от партньорите на фирмата в Македония и Сърбия.

Целите на ЕЛТРОН ООД са изцяло подчинени на нуждите, изискванията и интересите на Клиента с грижата за повече светлина във всеки дом, хотел, офис, магазин, обществена сграда, парк, градина, улица, фасада, път...

Изключително богатия асортимент от подбрани модели осветителни тела, електроматериали и консумативи дава многообразни интериорни и екстериорни решения в различни ценови варианти.

При нас ще намерите разновидности от всички компоненти, изграждащи „пътя на светлината“- от електропроводници до най-екстравагантните полилеи, аплици, спотове, лампиони, настолни лампи... придружени с тенденциозните еко - решения за консумация на електроенергия - енергоспестяващи консумативи и екологично тествани електроматериали.

В магазините на ЕЛТРОН ООД ще откриете и солидното присъствие на продукти от лидерите в осветителната индустрия от Австрия, Германия, Италия, Турция, Китай, Полша, България ... и ще имате възможността да се потопите във феерията на светлината...

 

Осветителен център ЕЛТРОН Варна 1Производство 1Осветителен център ЕЛТРОН Варна 2