Свържете се с нас
0884 20 30 00

EFE GLASS

EFE GLASS е основана през 1991г. със сдружаването на онези, които посвещават сърцата си на изкуството от стъкло.
Фирмата се намира в Кючюккьой–Истанбул, с дневен производствен капацитет от 22 тона, на над 10 000 квадратни метра закрито производствено пространство и 300 служители.
Още от създаването си, тя намира своето място сред водещите компании в  стъкларската промишленост.
Производственият асортимент на EFE GLASS се състои от група стъкла за осветителни тела и група  от стъклени изделия. Те се изработват чрез комбиниране на различни материали и дизайн, използване на иновативни стратегии за проучване и развитие.
Фабриката работи само с изключително качествени суровини и материали, високо технологични производствени машини и добре обучен екип от квалифицирани професионалисти.
Продуктите на фирмата се произвеждат съобразно международните  стандарти за качество на производството от този  вид.
Основните принципи на производството се базират на дългогодишен опит и познания в сферата на стъкларската индустрия и ползването на качествени материали.
EFE GLASS работи със страст и реализира тази страст към стъклото чрез методите за производство - предене, пресоване, Шилер, издухване.
Стъклата за осветителни тела и стъклените изделия на EFE GLASS украсяват  щандовете на редица елитни магазини по целия свят .
Продуктовият асортимент се състои още и от стъклени аксесоари за баня, маса и др. Всички те са топ продукти в съответствие с най-новите модни тенденции и предпочитания на клиента.

Изтегли в PDF