Свържете се с нас
0884 20 30 00

MAKEL

MAKEL е корпорация, основала бизнеса си в областта на ел. материалите през 1977 г. Тя оставя следа ката една от първите компании в много от сферите на турската индустрия. Като една от водещите фирми в своята област, MAKEL изнася продукти в повече от 40 страни в цял свят, използвайки най-новите технологии в производството си.
Поддържайки стабилния си растеж и развитие, както на вътрешния, така и на международния пазар, в страчегическите планове на MAKEL за близките 10 години основно място заема целта тя да се превърне в една от 10-те водещи компании по продажби в Европа, Азия, Африка и една от двете топ компании на  вътрешния пазар.
MAKEL притежава най-новите технологични машини и съоражения, базирани на автоматизация и разположени на 45 хиляди квадратни метра площ. В производствената гама на компанията влизат артикули като: ключове, контакти, автоматични прекъсвачи, ел. табла, ключове със защита, превключватели, ел. аксесоари, електронни броячи, разклонители, механизми, панели, рамки и др.
MAKEL притежава една от най-технологично напредналите лаборатории в Турция. В нея се проверява качеството на продуктите. Лабораторията на MAKEL е доказана както в TSE (Турска Институция за Стандартизация), така и одобрена и утвърдена от  немската VDE.
Със своите успешни  стратегии на продажби и маркетингова политика в чужбина още от първите години на 90-те, MAKEL е компания символ на качество, добра ценова политика и грижа за клиента в множеството страни, в които изнася.

Изтегли в PDF