Свържете се с нас
0884 20 30 00

ЕЛТРОН ООД с нов LED асортимент

10-07-2014

В началото на юни 2014 година фирма ЕЛТРОН ООД започна производство и пусна на пазара светодиодни осветителни тела. Оставайки винаги в крак с новите LED технологии фирмата разшири своя производствен асортимент с LED панели за окачени тавани и за външен монтаж, интериорни и екстериорни LED плафони и аплици, както и влагозащитени LED тела за баня.

Защо да предпочетете LED осветлението?

Дълготрайно - LED осветлението издържа до 10 пъти по-дълго отколкото компактните флуоресцентни лампи и много по-дълго в сравнение с обикновените крушки с нажежаема жичка.

Издръжливост – тъй като светодиодите не са с нажежаема жичка, те не горят толкова бързо колкото обикновените крушки.

Не нагрява – това осветление не предизвиква покачване на температурата на помещението, което осветява. LED крушките произвеждат 3,4 BTU е / час, в сравнение с 85 за крушките с нажежаема жичка. Работната температура на диодите е 60 градуса, а на обикновените крушки – над 100.

Ефективност - LED крушките използват само 2 -17 вата електроенергия (от 1/3 до 1/30 от енергията нужна на луминисцентните и крушките с нажежаема жичка). LED крушките, използвани за осветление в дома пестят електричество, остават хладни и пестят пари за разходи за подмяна, тъй като издържат много дълго време.

Безопасност и екологичностLED не съдържат опасните живак или олово и са най-чистия светлинен източник на пазара.