Свържете се с нас
0884 20 30 00

Иновативен LED продукт на ЕЛТРОН ООД

15-10-2014

През 2014 година фирма ЕЛТРОН ООД стартира производство на модерните и икономични LED осветителни тела. Наред с това разработи и пусна в производство и продажба LED източници на бяла (дневна) светлина – светодиодни модули и светодиодни пури, приложими за широк спектър осветителни тела.

Иновативни и икономични осветителните тела излъчващи бяла(дневна) светлина подхождат за вашият дом и офис. Заменете старите бръмчащи и трептящи  луминесцентни лампи с новите LED пури. Всяка LED пура е оборудвана с модерна електроника която в сравнение със старите луминесцентни лампи има над 5 пъти по-дълъг живот и консумация на електроенергия намалена до 50%.

За да използвате тези LED осветителни тела не са ви необходими никакви допълнителни стартери и дросели - необходимо е само да ги захраните.

Ако желаете да ги използвате в старите ви офис осветителни тела е необходимо да премахнете дроселите и стартерите в тях и да свържете лампите директно.

ПРЕДИМСТВА на LED пурите:

- пряк заместител на традиционните луминисцентни тръби

- дълъг живот –над 25 000 часа

- работа без баласт и по-малко консумирана енергия

- минимални разходи за поддръжка

- ниска работна температура, малко топлина

- незабавното започване, няма шум, не бръмчи и няма трептене, здравословна и безопасна работа

- при подмяната на луминисцентната пура с подходящата LED (светодиодна) пура, като се запазва същия светлинен поток, консумацията на ел. енергия намалява от 2,5 до 3 пъти.

- LED пурата има насочено разпространение на светлината от 160 градуса и на практика не са необходими скъпи тела и какъвто и да е рефлектор за нейното монтиране.

- светлинния спектър на LED пурата е много близък до дневната светлина, за разлика от светлинния спектър на луминисцентната пура.

- LED пурите имат „мигновен“ старт при включване, за разлика от луминисцентните.

- LED пурата не бръмчи, не примигва и не дразни очите. Създава по комфортна среда.

- При използването на LED пура за осветление, изчезва всякакво ултравиолетово и каквото и да е друго лъчение.

Използването на LED пура за осветление, води до икономия на средства от:

- Спестени пари от по-малък разход на ел. енергия.

- Отпадат напълно разходите по поддръжка.

- Опадат разходите от честото закупуване на луминисцентни пури, дросели, стартери заради амортизация и техния по кратък живот на експлоатация.